Δημιουργούμε εταιρικά βίντεο και διαφημιστικά σποτ


Στη Biztube by Honeybee Audiovisual έχουμε τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών και εκπαιδευτικών βίντεο, καθώς και διαφημιστικών σποτ, τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα, το αντικείμενο, τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Honeybee Audiovisual δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικοακουστικών παραγωγών από το 2007, πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα, βραβεύσεις και διεθνή αναγνώριση.

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τον τομέα του εταιρικού βίντεο και των διαφημιστικών σποτ, μετέτρεψε σε… τέχνη την προβολή και επικοινωνία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών της και, αξιοποιώντας τη δύναμη του βίντεο και την πολυετή της εμπειρία στις οπτικοακουστικές παραγωγές, παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την παρουσία, προβολή και επικοινωνία της επιχείρησής σας στο internet (digital marketing, video production, website design, social campaigns, branding design, inbound marketing). Παράλληλα αναπτύσσεται διαρκώς, παράγοντας και χρησιμοποιώντας νέα προϊόντα και τεχνικές όπως Web documentaries και τεχνολογίες 3D.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ