Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών παραγωγής εταιρικών βίντεο Εντυπωσίασε, Συγκίνησε και Συνδέσου με τους πελάτες σου μέσω ενός “ΔΥΝΑΤΟΥ” ΒΙΝΤΕΟ

Δημιουργούμε εταιρικά βίντεο και διαφημιστικά σποτ


Στη Biztube by Honeybee Audiovisual έχουμε τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών και εκπαιδευτικών βίντεο, καθώς και διαφημιστικών σποτ, τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα, το αντικείμενο, τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BIZTUBE

360

VIRTUALREALITY

Τα 360 Virtual Reality αποτελούν την κυρίαρχη τάση στο χώρο της καταγραφής εικόνας, καθώς εκτός από την εντυπωσιακή παρουσίαση και την καταγραφή οπτικού υλικού, προσφέρουν την ψευδαίσθηση της τρισδιάστατης απεικόνισης.

Η Honeybee δημιουργεί εντυπωσιακά βίντεο Virtual Reality, χρησιμοποιώντας σύγχρονες  κάμερες 360 μοιρών που προσφέρουν μια νέα, διαδραστική δυνατότητα αφήγησης ιστοριών.

Ο θεατής μπορεί να περιηγηθεί στον χώρο και να επιλέξει ο ίδιος την οπτική του γωνία, σαν να βρίσκεται ο ίδιος στο χώρο και να αποφασίζει να κοιτάξει αλλού. 

Η νέα αυτή τάση έρχεται να εξυπηρετήσει την ανάγκη των ανθρώπων, όχι μόνο να βλέπουν ένα πανοραμικό βίντεο, αλλά και να συμμετέχουν στην εμπειρία που αυτό μεταφέρει, καθώς η σφαιρική καταγραφή δίνει την αίσθηση συμμετοχής στα δρώμενα και σε κάνει άμεσα κοινωνό της εμπειρίας.

Επίσης, η δυνατότητα χρήσης ηχητικού υλικού (μουσικής ή καταγεγραμμένων ήχων από τον χώρο της φωτογράφησης) παράλληλα με την περιήγηση, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, κάνοντας τον επισκέπτη να νιώθει πως βρίσκεται πραγματικά στον χώρο.

Με τα 360 Virtual Reality μπορείτε να εμπλουτίστε την ιστοσελίδα σας με μία περιήγηση 360 μοιρών και να δώσετε στον επισκέπτη σας τη δυνατότητα να νιώσει ότι βρίσκεται όντως στο χώρο σας!

 

Τιμή βασικού πακέτου 500€. Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής
- Μουσική επιμέλεια
- Σκηνοθετική επιμέλεια
- Γύρισμα σε ένα μέρος (έως 2 ώρες γυρισμάτων)
- Γύρισμα σε Αττική ή Θεσσαλονίκη
- Δημιουργία έως 5 σφαιρών 360 μοιρών
- Ένας δωρεάν κύκλος διορθώσεων
Κλείστε άμεσα το πακέτο που θέλετε. Όλες οι συναλλαγές εκτελούνται εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, μέσω VivaWallet.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Τρόπος πληρωμής προπληρωμή 100%

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Σας ενδιαφέρει; Κάντε click εδώ για να λάβετε την προσφορά μας!

Δείτε εδώ όλα τα εταιρικά video που έχουμε δημιουργήσει!