Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών παραγωγής εταιρικών βίντεο Εντυπωσίασε, Συγκίνησε και Συνδέσου με τους πελάτες σου μέσω ενός “ΔΥΝΑΤΟΥ” ΒΙΝΤΕΟ

Δημιουργούμε εταιρικά βίντεο και διαφημιστικά σποτ


Στη Biztube by Honeybee Audiovisual έχουμε τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών και εκπαιδευτικών βίντεο, καθώς και διαφημιστικών σποτ, τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα, το αντικείμενο, τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BIZTUBE

CONFERENCE

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ & LIVE STREAMING ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

H Honeybee αναλαμβάνει την παραγωγή βίντεο με σκοπό την παρουσίαση και καταγραφή ενός συνεδρίου ή μίας ημερίδας, καθώς και την αναμετάδοσή του μέσω web.
Αναφορικά με το απολογιστικό βίντεο, θα καταγράψουμε αποσπασματικά πλάνα από το συνέδριο ή την ημερίδα για την παραγωγή ενός βίντεο διάρκειας περίπου πέντε λεπτών. Εχουμε τη δυνατότητα καταγραφής έως και δύο παράλληλων εκδηλώσεων (με 2 οπερατέρ), ενώ θα πάρουμε και συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες, εάν αυτό απαιτείται. Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα θα φωτογράφισης του event.
Αναφορικά με το Live streaming, αναλαμβάνουμε τη ζωντανή μετάδοση κάθε εκδήλωσης μέσω internet με χρήση μίας ή και περισσότερων καμερών, αναλόγως των αναγκών. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την επεξεργασία, κωδικοποίηση και αποθήκευση βιντεοσκοπημένου υλικού στην πλατφόρμα της Honeybee για on demand παρακολούθηση (video on demand). Επίσης, κατά την επεξεργασία του βιντεοσκοπημένου υλικού μπορούμε να προσθέσουμε εκφώνηση/αφήγηση (speakage) σε οποιαδήποτε γλώσσα, υποτιτλισμό, απόκρυψη προσώπων (εάν απαιτείται), ενώ φυσικά μπορούμε να δημιουργήσουμε αντίγραφα DVD (με ή χωρίς θήκη) ή και USB sticks με αποθηκευμένο το μαγνητοσκοπημένο υλικό.
Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας webpage για την αναμετάδοση του live-streaming, καθώς και τη δημιουργία εργαλείων registration, chat και poll.
Επίσης, η Honeybee έχει παρέχει τη δυνατότητα πλήρους δημοσιογραφικής κάλυψης (ρεπορτάζ, συνεντεύξεις), καθώς και υπηρεσίες γραφείου Τύπου (πρόσκληση και υποδοχή δημοσιογράφων, προετοιμασία press kit, social media posts, σύνταξη και αποστολή δελτίων Τύπου).
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις live-streaming υπηρεσίες μας στο http://livecast.gr/

To BizTube Conference video πακέτο μπορεί να περιλαμβάνει:

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής
Μουσική επιμέλεια
Σκηνοθετική επιμέλεια
Βιντεοσκόπηση
Μοντάζ και Μιξάζ
Διάρκεια βίντεο έως 45λεπτά (συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων)
Φωτογράφιση
Δημιουργία Youtube καναλιού
Κύκλοι διορθώσεων

Τιμή βασικού πακέτου 500€. Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής
- Μουσική επιμέλεια
- Σκηνοθετική επιμέλεια
- Γύρισμα σε ένα μέρος (έως 4 ώρες γυρίσματα)
- Γυρίσματα σε Αττική ή Θεσσαλονίκη
- Μοντάζ και Μιξάζ
- Διάρκεια βίντεο 2 λεπτά
- Δημιουργία Youtube καναλιού
- Ένας δωρεάν κύκλος διορθώσεων
Κλείστε άμεσα το πακέτο που θέλετε. Όλες οι συναλλαγές εκτελούνται εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, μέσω VivaWallet.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Τρόπος πληρωμής προπληρωμή 100%

 

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Σας ενδιαφέρει; Κάντε click εδώ για να λάβετε την προσφορά μας!

Δείτε εδώ όλα τα εταιρικά video που έχουμε δημιουργήσει!