Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών παραγωγής εταιρικών βίντεο Εντυπωσίασε, Συγκίνησε και Συνδέσου με τους πελάτες σου μέσω ενός “ΔΥΝΑΤΟΥ” ΒΙΝΤΕΟ

Δημιουργούμε εταιρικά βίντεο και διαφημιστικά σποτ


Στη Biztube by Honeybee Audiovisual έχουμε τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών και εκπαιδευτικών βίντεο, καθώς και διαφημιστικών σποτ, τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα, το αντικείμενο, τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BIZTUBE

CORPORATE

PREMIUM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Πιστεύουμε ότι η ιστορία σας πρέπει να ακουστεί. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για την επιχείρησή σας από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Το κοινό θέλει να οικοδομήσει μια σχέση με εσάς και για αυτό δεν αρκεί το γραπτό περιεχόμενο και οι φωτογραφίες. Το βίντεο είναι αυτό που θα συνδέσει σε συναισθηματικό επίπεδο το κοινό με την επιχείρησή σας.
Το βίντεο χρησιμοποιεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας για να παρουσιάσει την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χρησιμοποιώντας ένα εταιρικό βίντεομπορείτε να πείτε στο κοινό σας αυτό που χρειάζεται να ακούσει για να κάνει το επόμενο βήμα και να γίνει πελάτης σας. Κι αυτό γιατί το βίντεο δείχνει την εμπειρία των πελατών σας όταν επιλέξουν να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.
Ακόμη και τα απλούστερα, low budget εταιρικά βίντεο που μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς, θα αποτελέσουν μία ολοκληρωμένη και προσιτή παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών τους σε στοχευμένο δημογραφικά και γεωγραφικά κοινό.
Μπορείτε να αναλάβετε εσείς οι ίδιοι την παρουσίαση της επιχείρησής σας, είτε να εμπιστευτείτε έναν από τους δικούς μας επαγγελματίες αφηγητές. Μπορούμε να δημιουργήσουμε βίντεο με ή και χωρίς αφήγηση, με τη χρήση lettering και supers.
Τα γυρίσματα μπορούν να γίνουν σε μία ή και περισσότερες τοποθεσίες, σε ολόκληρη την Ελλάδα, ή και στο εξωτερικό.
Διαθέτουμε ανεξάντλητες δυνατότητες που περιλαμβάνουν casting ηθοποιών, εναέριες λήψεις και χρήση όλων των σύγχρονων κινηματογραφικών εργαλείων.
Η μεγάλη μας εμπειρία σε παραγωγές από μηδενική βάση και σε διαφορετικά περιβάλοντα, συνθήκες και τεχνικά μέσα, αποτελεί εγγύηση για την κάλυψη των αναγκών σε video, οποιουδήποτε επιπέδου παραγωγής.

Το κόστος ενός BizTube Corporate video ποικίλλει αναλόγως των απαιτήσεων σας και προϋπολογίζεται με την ανάλυση της παραγωγής.

Ενδεικτικά, το BIZTUBE CORPORATE πακέτο μπορεί να περιλαμβάνει:

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής
Εκφώνηση σεναρίου από επαγγελματία εκφωνητή
Μουσική επιμέλεια
Σκηνοθετική επιμέλεια
Γυρίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό
Μοντάζ και Μιξάζ
Εμπλουτισμός με Γραφικά στοιχεία
Δημιουργία 3D σήματος αρχής
Εκφώνηση στην Αγγλική γλώσσα (native)
Εκφώνηση σε αλλοδαπή κατόπιν συνεννόησης
Διάρκεια βίντεο κατόπιν συνεννόησης
Δημιουργία Youtube καναλιού
Δημιουργία Διαφημιστικού σποτ
Δημιουργία Εκθεσιακής έκδοσης
Αναπαραγωγή βίντεο σε DVD
Έναν δωρεάν κύκλο διορθώσεων

Τιμή βασικού πακέτου 620€. Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής
- Εκφώνηση σεναρίου (φωνή ιδιοκτήτη)
- Μουσική επιμέλεια
- Σκηνοθετική επιμέλεια
- Γύρισμα σε ένα μέρος (έως 2 ώρες γυρισμάτων)
- Γύρισμα σε Αττική ή Θεσσαλονίκη
- Μοντάζ και Μιξάζ
- Διάρκεια βίντεο 60’’
- Δημιουργία YouTube καναλιού
- Ένας δωρεάν κύκλος διορθώσεων
Κλείστε άμεσα το πακέτο που θέλετε. Όλες οι συναλλαγές εκτελούνται εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, μέσω VivaWallet.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Τρόπος πληρωμής προπληρωμή 100%.

 

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Σας ενδιαφέρει; Κάντε click εδώ για να λάβετε την προσφορά μας!

Δείτε εδώ όλα τα εταιρικά video που έχουμε δημιουργήσει!