Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών παραγωγής εταιρικών βίντεο Εντυπωσίασε, Συγκίνησε και Συνδέσου με τους πελάτες σου μέσω ενός “ΔΥΝΑΤΟΥ” ΒΙΝΤΕΟ

Δημιουργούμε εταιρικά βίντεο και διαφημιστικά σποτ


Στη Biztube by Honeybee Audiovisual έχουμε τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών και εκπαιδευτικών βίντεο, καθώς και διαφημιστικών σποτ, τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα, το αντικείμενο, τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BIZTUBE

E-COMMERCE

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΒΙΝΤΕΟ

Ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε ένα μεμονωμένο προϊόν σας -αυτό (ή αυτά) που θέλετε να προβάλλετε περισσότερο- είναι το βίντεο. Γνωρίζατε ότι οι επισκέπτες των website οι οποίοι βλέπουν προϊοντικά βίντεο είναι κατά 85% πιο πιθανό να αγοράσουν από ό,τι οι επισκέπτες που δεν παρακολουθούν; Αυτό σημαίνει ότι έχετε τριπλάσιες πιθανότητες να μετατρέψετε έναν επισκέπτη σε πελάτη σας! Μάλιστα, το 52% των καταναλωτών δηλώνουν ότι το να βλέπουν ένα προϊοντικό βίντεο τους κάνει να αισθάνονται περισσότερη εμπιστοσύνη στις online αγορές τους. Τα σύντομα προϊοντικά βίντεο (ή e-commerce βίντεο) παρουσιάζουν τα προϊόντα σας και εξηγούν στους θεατές σας τα χαρακτηριστικά και τον τρόπο λειτουργίας τους.
Με ένα BizTube e-Commerce βίντεο θα δώσετε στο κοινό μία ξεκάθαρη εικόνα του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.
Δεν θα πρέπει, πάντως, να... μπερδεύετε τους δυνητικούς πελάτες σας: εάν συνδυάσετε περισσότερα από ένα (ιδίως άσχετα μεταξύ τους) προϊόντα, δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να υλοποιηθεί ένα βίντεο ανά προϊόν ή συγκεκριμένη ομάδα προϊόντων.

Γιατί όμως θα πρέπει να επενδύσετε σε BizTube e-Commerce videos;

- Αυτοί που θα δουν ένα προϊοντικό βίντεο είναι κατά 85% πιο πιθανό να αγοράσουν σε σχέση με όσους δεν θα δουν (Internet Retailer, April 2010)
- Σύμφωνα με το Ice.com, όσοι επιλέγουν να παρακολουθήσουν ένα e-Commerce (προϊοντικό) βίντεο έχουν 400% περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πελάτες. Επίσης, χάρη στο βίντεο καταγράφεται μείωση 25% στις επιστροφές προϊόντων. (Internet Retailer, December 2009)
- Σύμφωνα με το Internet Retailer, το 52% των καταναλωτών δηλώνουν ότι το να βλέπουν ένα προϊοντικό βίντεο τους κάνει να αισθάνονται περισσότερη εμπιστοσύνη στις online αγορές τους.
- Καταναλωτές που είδαν ένα προϊοντικό βίντεο στη σελίδα Stacks and Stacks, ήταν 144% πιο πιθανό να προσθέσουν ένα προϊόν στο καλάθι αγορών τους σε σχέση με άλλους καταναλωτές.

Τιμή βασικού πακέτου 1000€. Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής
- Μουσική επιμέλεια
- Σκηνοθετική επιμέλεια
- Γύρισμα σε ένα μέρος (έως 4 ώρες γυρισμάτων)
- Γύρισμα σε Αττική ή Θεσσαλονίκη
- Μοντάζ και Μιξάζ
- Παρουσίαση έως 10 προϊόντα
- Διάρκεια βίντεο 1 έως 3 λεπτά
- Δημιουργία YouTube καναλιού
- Ένας δωρεάν κύκλος διορθώσεων
Κλείστε άμεσα το πακέτο που θέλετε. Όλες οι συναλλαγές εκτελούνται εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, μέσω VivaWallet.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Τρόπος πληρωμής προπληρωμή 100%

 

 

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Σας ενδιαφέρει; Κάντε click εδώ για να λάβετε την προσφορά μας!

Δείτε εδώ όλα τα εταιρικά video που έχουμε δημιουργήσει!