Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών παραγωγής εταιρικών βίντεο Εντυπωσίασε, Συγκίνησε και Συνδέσου με τους πελάτες σου μέσω ενός “ΔΥΝΑΤΟΥ” ΒΙΝΤΕΟ

Δημιουργούμε εταιρικά βίντεο και διαφημιστικά σποτ


Στη Biztube by Honeybee Audiovisual έχουμε τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών και εκπαιδευτικών βίντεο, καθώς και διαφημιστικών σποτ, τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα, το αντικείμενο, τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BIZTUBE

INFOGRAPHICS

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ INFOGRAPHICS / ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ BINTEO

Τα βίντεο με τη χρήση infographics ή/και animation αποτελούν ιδανικό τρόπο οπτικοακουστικής προβολής για κάθε είδους επιχείρηση, ιδιαίτερα όμως για όσες παρέχουν υπηρεσίες και όχι απτά προϊόντα τα οποία μπορούν εύκολα να οπτικοποιηθούν.
Ιδιαίτερα εάν έχετε πολλές πληροφορίες, μία ειδική διαδικασία, ή αριθμητικά και στατιστικά στοιχεία που πρέπει να προβληθούν με τρόπο εύληπτο, κατανοητό και καλάισθητο, τότε τα infograhics ή animation βίντεο είναι ιδανικά!
Πρόκειται για προωθητικά βίντεο τα οποία με τη χρήση γραφιστικών στοιχείων, επεξηγηματικών πληροφοριών ή και animation περιγράφουν με άρτιο τρόπο τις υπηρεσίες σας, καθώς και πως αυτές λειτουργούν και μπορούν να αξιοποιηθούν.
Παράλληλα, μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική προσθήκη στην στρατηγική πωλήσεων ή μάρκετινγκ που ακολουθεί η επιχείρησή σας.

Το κόστος παραγωγής infographics ή/και animation βίντεο ποικίλλει, αναλόγως των αναγκών σας και της διάρκειας που θα έχει η τελική παραγωγή.

 

Τιμή βασικού πακέτου 600€. Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής
- Εκφώνηση σεναρίου (φωνή ιδιοκτήτη)
- Μουσική επιμέλεια
- Σκηνοθετική επιμέλεια
- Γύρισμα σε ένα μέρος (έως 2 ώρες γυρισμάτων)
- Γύρισμα σε Αττική ή Θεσσαλονίκη
- Μοντάζ και Μιξάζ
- Διάρκεια βίντεο έως 30’’
- Ένας δωρεάν κύκλος διορθώσεων
Κλείστε άμεσα το πακέτο που θέλετε. Όλες οι συναλλαγές εκτελούνται εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, μέσω VivaWallet.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Τρόπος πληρωμής προπληρωμή 100%

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Κάντε click και δείτε παρακάτω το σχετικό δείγμα!

Σας ενδιαφέρει; Κάντε click εδώ για να λάβετε την προσφορά μας!

Δείτε εδώ όλα τα εταιρικά video που έχουμε δημιουργήσει!