Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών παραγωγής εταιρικών βίντεο Εντυπωσίασε, Συγκίνησε και Συνδέσου με τους πελάτες σου μέσω ενός “ΔΥΝΑΤΟΥ” ΒΙΝΤΕΟ

Δημιουργούμε εταιρικά βίντεο και διαφημιστικά σποτ


Στη Biztube by Honeybee Audiovisual έχουμε τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών και εκπαιδευτικών βίντεο, καθώς και διαφημιστικών σποτ, τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα, το αντικείμενο, τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑΤΙ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

«Tell me and I will forget. Show me and I may remember. Involve me and I will understand» Confucius 551 – 479 B.C

 

 Το βίντεο είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό μέσο επικοινωνίας. Σύμφωνα με τη Forrester Research, ενώ μια φωτογραφία αξίζει όσο 1.000 λέξεις, ένα βίντεο ενός λεπτού αξίζει όσο 1,8 εκατομμύρια λέξεις! Η αποτελεσματική εκμετάλλευση της δύναμης του βίντεο για την επιχείρησή σας αποτελεί πλέον αναπόσπαστη ενέργεια της στρατηγικής μάρκετινγκ που θα ακολουθήσετε.

Υπάρχουν 10 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους δεν έχετε την πολυτέλεια να αγνοήσετε το βίντεο σήμερα:

1. Το βίντεο είναι ο κατεξοχήν τρόπος επικοινωνίας στο διαδίκτυο, προσφέροντας τη δυνατότητα το κάθε μήνυμα να φτάνει ακριβώς στο εξειδικευμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται. Συγκεκριμένα, το 90% των χρηστών του διαδικτύου στην Ελλάδα παρακολουθούν online βίντεο.

2. Το εταιρικό βίντεο βελτιώνει το SEO (Search Engine Optimization) του website σας, καθώς καθιστά 53 φορές πιο πιθανό να εμφανιστεί αυτό στην πρώτη σελίδα της Google.

3. Τετραπλασιάζεται η επισκεψιμότητα του website σας με τη χρήση βίντεο στα υπόλοιπα κανάλια σας.

4. Με τη χρήση βίντεο στα κανάλια επικοινωνίας σας (social media, blogs κλπ) υπάρχει δυνατότητα αύξησης των πωλήσεων σας έως και 30%.

5. Τα βίντεο στα παγκόσμια αποτελέσματα αναζήτησης έχουν 41% υψηλότερο Click Through Rate (CTR) από τα απλά κείμενα. (ReelSEO)

6. Το βίντεο σε μια ιστοσελίδα αυξάνει την πιθανότητα να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες.

-Οι επισκέπτες που βλέπουν βίντεο ενός προϊόντος είναι 85% πιο πιθανό να το αγοράσουν,

-Το βίντεο σε ένα email αυξάνει κατά 200%-300% το CTR

-Το βίντεο σε ένα landing page αυξάνει κατά 80% τις μετατροπές.

7. Τα βίντεο δίνουν ένα απίστευτο πλεονέκτημα στις εκστρατείες μάρκετινγκ Social Media. Οι χρήστες που μοιράζονται βίντεο σε μικρές και μεγάλες ιστοσελίδες επέλεξαν το Facebook κατά 46%, το e-mail κατά 40%, ενώ το Twitter καταλαμβάνει 14% των προτιμήσεων των χρηστών (Invodo Research, Ιανουάριος 2012).

8. Τα βίντεο μοιράζονται εύκολα σε διαδίκτυο και Social media, εξηγούν το μήνυμά σας όπως εσείς επιθυμείτε και είναι διασκεδαστικά.

9. Μόνο το βίντεο μπορεί να διεισδύσει τόσο αποτελεσματικά στην καρδιά και στο μυαλό του δυνητικού πελάτη και να επιτύχει αυτήν τη σύνδεση. Το βίντεο επεμβαίνει στην ψυχολογική διαδικασία που οδηγεί τον αποδέκτη του στο να επιλέξει ένα προϊόν αντί για άλλο και να μείνει πιστός σε αυτό.

10. Γιατί ένα καλό βίντεο αντιστοιχεί με πολλές σελίδες που περιγράφουν τις αξίες της εταιρίας σας, τα προϊόντα και τη διαδικασία παραγωγής τους, ενώ μεταφέρεται πολύ πιο εύκολα, είναι κατανοητό και μπορεί να διαδοθεί άμεσα!

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα πακέτα υπηρεσιών Video Marketing που προσφέρει η Honeybee, ανάλογα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, αποτελούν εγγύηση για μια μοναδική σχέση κόστους-απόδοσης, που δεν μπορεί να σας προσφέρει καμία άλλη ενέργεια σύγχρονου μάρκετινγκ.


Επικοινωνήστε μαζί μας